(Week 5) Jupiter Create POTS And Win Upto Rs.150 And A Chance To Win iPhone 13.

      Comments Off on (Week 5) Jupiter Create POTS And Win Upto Rs.150 And A Chance To Win iPhone 13.

[ad_1]

Jupiter Saving Challenge POT Quiz Answers.


Jupiter Create POTS And Win Upto Rs.150 And A Chance To Win iPhone 13 :

Fi (Frist Then Jupiter) Totally Free : CLICK HERE

Jupiter (After Fi Apply Jupiter) Totally Free : CLICK HERE

Note : Apply Fi First Otherwise You Can’t Apply Fi After Jupiter.

Steps :

1. Open Jupiter app ==> Go To Rewards ==> Click On 6 Weeks Saving Challenge Banner.

2. Add Rs.1,000  For 1st Week Contest.

3. After You Added Rs.1,000 They Will Ask 5 Ransom Questions – Take Help Of Our Answers.

4. Answer All Question Correctly And Earn Rs.25 Cash And Chance To Win Iphone 13 For 6 Winners.

5. Play For 6 Week And Win Rs.25 X 5 = Rs.150 + Chance To Win Grand Prizes.

Jupiter Contest Week 5 Answers :

Note : Read All Question And Answers 2-3 Times As Questions Are Random They Can Ask Anything. You Will Get 10 Seconds To Answer It, In Case New Question Comes, Comment Below and Help Others With Answers.

Answers Credit : (Rohan)

Q1. LTA in salary slip stands for

Answers : Leave Travel Allowance

Q2. Number of languages in Indian Currency

Answers : 15

Q3. Which bank has this tagline “We understand your world”

Answers : HDFC Bank.

Q4. Banks are regulated by

Answers : RBI

Q5. First stock exchange on India is

Answers : Bombay Stock Exchange

Q6. UTI bank is also called

Answers : Axis Bank

Q7. Which factors determine your insurance premium

Answers : all of the above

Q8. Bluechip Mutual fund is also known as

Answers : Large cap mutual fund

Q9. HRA in salary slip stands for

Answers : House Rent Allowance

Q10. What is the highest denomination of Indian currency

Answers : 10000.

Q11. First bank was completely owned by Indians

Answers : Central Bank of India.

Q12. which of the following is NOT a crypto currency

Answers : Fixed Deposit.

Q13. Largest Indian company by market capitalization

Answers : Reliance Industries.

Q14. LTCG in investment tax stands for

Answers : Long term capital gain

Q15. Full form of UPI

See also  15+ Best Free Video Editing Software Of 2022 For Windows And Mac

Answers : Unified Payment Interface

Q16. He was the RBI governor and the prime minister of India

Answers : Dr. Manmohan Singh

Q17. Which of the following is not a direct tax?

Answers : Sales Tax.

Q18. STCG in investment tax stands for

Answers : Short term capital gain

Jupiter Contest Week 4 Answers :

Note : Read All Question And Answers 2-3 Times As Questions Are Random They Can Ask Anything. You Will Get 10 Seconds To Answer It, In Case New Question Comes, Comment Below and Help Others With Answers.

Q1. Which kind of tax system is found in India?

Answers : Progressive.

Q2. Which of the following is not meant for investment purpose

Answers : Letter of credit.

Q3.  Which of the following investment is the least risky

Answers : Fixed Deposit.

Q4. You can invest in gold by buying

Answers : All of the above.

Q5. In which state was “Value Added Tax” first introduced in India?

Answers : Haryana.

Q6. Which bank has this tagline “Aapka Bhala, Sabki Bhalai”

Answers : Bandhan Bank.

Jupiter Contest Week 3 Answers :

Note : Read All Question And Answers 2-3 Times As Questions Are Random They Can Ask Anything. You Will Get 10 Seconds To Answer It, In Case New Question Comes, Comment Below and Help Others With Answers.

Q1. He is infamous for the 1992 stock market scam

Answers : Harshad Mehta.

Q2. first Indian company to go for an IPo

Answers : Reliance Industries.

Q3.

Answers : Bearish Market.

Q4. RBI’s first control office was located in

Answers : Calcutta.

Q5. What is the full form of TER in Mutual Funds

Answers : Total Expense Ratio.

Q6. The ‘H’ In HDFC Ltd Stands For

Answers : Housing.

Q7. Which of the following comes under 80C

Answers : All of the above.

Q8. Basic salary is

Answers : Fully taxable

Q9. What does the M in M-banking stands for?

Answers : Mobile banking

Q10. Bank charge interest on

Answers : Loan.

Q11. Which of the following impacts your credit score

Answers : All of the above.

Jupiter Contest Week 2 Answers :

Note : Read All Question And Answers 2-3 Times As Questions Are Random They Can Ask Anything. You Will Get 10 Seconds To Answer It, In Case New Question Comes, Comment Below and Help Others With Answers.

See also  NEB Published Class 12 Re-totaling Result 2078

Q1. RBI has also served as a central bank for

Answers : Pakistan & Myanmar

Q2. ELSS is alternative name for which of following

Answers : Mutual fund

Q3. Which of the following comes under 80e

Answers :  Education loan

Q4. Bank gives interest on which of following

Answers : Deposits

Q5. TCS full form

Answers : tax collected at source

Q6.

Answers : VAT

Q7. Which bank has this tagline ”’Banking that keeps peace with you’

Answers : Jupiter

Q8. Full form of IMPS

Answers : Immediate Payment Service.

Jupiter Contest Week 1 Answers :

Note : Read All Question And Answers 2-3 Times As Questions Are Random They Can Ask Anything. You Will Get 10 Seconds To Answer It, In Case New Question Comes, Comment Below and Help Others With Answers.

Q1. Which of the following tax savings investment has the least lock-in period?

Answers : ELSS.

Q 2. First woman to become deputy governor of RBI

Answers : K.J Udeshi.

Q 3. The ‘M’ in MCLR stands for

Answers : Marginal.

Q 4. Which of the following instruments can mutual funds scheme invest in

Answers : All of the above.

Q5. What leads to disqualification from the 6 week saving challenge

Answers : All of the above.

Q6. Which is included in tax deduction under 80 D

Answers : Medical Insurance.

Q7. General Insurance relates to insurance against

Answers : All of the above.

Q8. Which bank set up the first ATM in India

Answers : HSBC.

Q9. Mutual Funds are regulated by

Answers : SEBI.

Q10. What does TDS under Goods and Services Tax stand for

Answers : Tax deducted at source.

Join Our Official Facebook Group / Twitter / Instagram / Facebook Page / Official App.

Telegram Broadcast : https://telegram.im/@offerofworld (Search @offerofworld)

Get Discount On Groceries In Kolkata : https://offerongrocery.com/

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



[ad_2]

Source link