Website Push Notifikationer sådan bruger du dem Pandi Web

      Comments Off on Website Push Notifikationer sådan bruger du dem Pandi Web

Website push notifikationer udmærker sig ved at have en meget høj klik rate i forhold til andre kanaler såsom email, sms og social media indlæg. Notifikationerne præsenteres direkte over alt andet indhold på skærmen. De er derfor er sværere at ignorere, og fører altså til større klik rater. Ydermere er web push notifikationer kendetegnet ved at dukke op øjeblikkeligt hos modtageren, det betyder at du kan kommunikere direkte og med højaktuelt indhold.

Fordelene er tydelige i forhold til mere etablerede og brugte kanaler, men hvordan virker det teknisk og hvilke muligheder har man som shopejer?For at kunne fastslå om dine notifikationer virker, bliver du nødt til at evaluere den effekt de giver. Dette kaldes også tracking. Den mest brugte monitoring er ofte klik rate – altså hvor mange der rent faktisk trykker på den notifikation du sender ud. Ved at sammenligne klik rater på forskellige notifikationer, kan du danne dig et overblik over hvilke overskrifter og brødtekster der virker bedst. Det er dog samtidigt vigtigt ikke kun at få folk ind på siden.

De besøgende skal blive til kunder. Derfor kan det være en god idé at kigge på hvorvidt de produkter du ’pusher’ rent faktisk også sælgere mere end normalt.

See also  Ad Networks for Your Blog supplykitty