Velkommen til Google Ads Søgemedier A/S Blog

Loading...

Fra den 24. juli 2018 skifter Google AdWords navn til Google Ads. Den primære årsag til navneskiftet er, at man fra Googles side omstrukturerer og rebrander sine annonceringstjenester. Ads vil ligesom AdWords fortsat bestå af søge og displaynetværket samt videoannoncering og shopping. Intentionen med Ads er at simplificere og strømline annonceringen, samt gøre det endnu mere effektivt at nå nye potentielle kunder.

Det nye Google Ads brand ”den nye Ads oplevelse” vil kunne opleves per 24. juli noget som har været under opsejling længe. Bedre arbejdsvilkår for dig som annoncør AdWords så dagens lys tilbage i år 2000, derfor er det ganske naturligt, at der nu sker større ændringer på den snart 20 år gamle annonceringstjeneste. Der er sket ekstreme ændringer på den digitale front de seneste årtier, og det er derfor nødvendigt med denne større omstrukturering af Googles annonceringstjenester. I løbet af de seneste 18 år har søgninger fra mobiltelefonen været stødt stigende, derudover er vi de seneste par år også begyndt at bede Siri og Alexa om at søge for os. Selvom alt dette har været til stor gavn for Google som onlineannoncør, så har man i høj grad reageret og ikke ageret.

Ved at rebrande sine annonceringstjenester og tilføje nye funktioner forsøger Google at komme på forkant med de tendenser vi ser i electronic markedsføring. Måske kender du kun Google AdWords og ikke de andre platforme som Google i dag tilbyder til annoncering. De vil fremadrettet blive opdelt således:Google AdWords bliver til Google AdsGoogle Analytics 360 suite og DoubleClick merger sammen på den nye Google Marketing PlatformDoubleClick Ad Exchanger og DoubleClick for Publishers finder sammen på Google Ad ManagerMan går dermed fra fem tjenester til tre kerneprodukter. Brugerfladen vil overvejende være den samme i alle programmerne det samme gælder funktionerne. Som det er tilfældet med så mange andre store organisationer, så forsøger Google at strømline arbejdsgangene og gøre deres række af programmer mere gennemsigtige. Det giver dig som annoncør bedre arbejdsvilkår, men samtidig ændres det også med henblik på at få endnu flere virksomheder til at annoncere på verdens største søgemaskine.

See also  Cheat Sheet: Video Advertising on Social Networks

Der åbnes op for nye målretningsmulighederGoogle Ads tilbyder en række nye funktioner, som ikke tidligere har været tilgængelige. Bl. a. er det nu muligt at målrette sine displayannoncer efter Livsbegivenheder. Denne funktion er stadig ny og derfor er målgrupperne heri heller ikke mange.

I skrivende stund er det muligt at målrette efter: I bevægelse, Universitetsuddannet og Ægteskab. Det vil sige at Google ved hjælp af maskinlæring vurderer, at en bruger eksempelvis tilhører den målgruppe, der hedder I bevægelse, hvilket indikerer at brugeren lige er flyttet eller er ved det. De nye funktioner giver os nogle unikke muligheder som annoncør at vi nu kan målrette så specifikt. Dette vil kun udvikle sig, da man fra Googles side har øget fokus på maskinlæringsdelen og dermed får mulighed for at lave en til en annoncering. Ovenstående er blot en af mange tiltag fra Googles side. Fælles for de nye muligheder i Ads er, at de er i opstartsfasen.

Der er dannet grobund for en masse nye målretningsmuligheder, som alle kræver, at Google først skal finde de rette algoritmer for, hvordan den kæmpe mængde data de sidder på overføres til nye og relevante målretningsmuligheder. Følgende nye målretningsfunktioner kommer vi også til at få glæde af:HusstandsindkomstGmail annonceringPromoveringsudvidelseKonkurrentmålretningForbedring af målgrupper i markedetDet er alt sammen meget fint, men hvad med min nuværende AdWords konto?Google AdWords bliver lagt i graven og genfødes som Google Ads. Det vil ikke påvirke dine kampagners effektivitet. Den eneste ændring er blot, at AdWords fremadrettet hedder Ads og skal tilgås på ads. google. com fremfor adwords.

Loading...

google. com. Vi får som annoncører bedre arbejdsvilkår qua de nye funktioner det eneste der ændrer sig overordnet er, at vi skal forholde os til en ny brugerflade, som vi allerede arbejder i. Vi glæder os til at følge udviklingen og udnytte de muligheder som tiltagene medfører. Hvis du vil vide, hvad de nye muligheder gør for dig som annoncør, så kontakt os endelig på tlf. : 70231023.

See also  Anstrex Review Get % Off Coupon:Best Native Ads Spying Tool?

AdWords så dagens lys tilbage i år 2000, derfor er det ganske naturligt, at der nu sker større ændringer på den snart 20 år gamle annonceringstjeneste. Der er sket ekstreme ændringer på den digitale front de seneste årtier, og det er derfor nødvendigt med denne større omstrukturering af Googles annonceringstjenester. I løbet af de seneste 18 år har søgninger fra mobiltelefonen været stødt stigende, derudover er vi de seneste par år også begyndt at bede Siri og Alexa om at søge for os. Selvom alt dette har været til stor gavn for Google som onlineannoncør, så har man i høj grad reageret og ikke ageret. Ved at rebrande sine annonceringstjenester og tilføje nye funktioner forsøger Google at komme på forkant med de tendenser vi ser i digital markedsføring.

Måske kender du kun Google AdWords og ikke de andre platforme som Google i dag tilbyder til annoncering. De vil fremadrettet blive opdelt således:Google AdWords bliver lagt i graven og genfødes som Google Ads. Det vil ikke påvirke dine kampagners effektivitet. Den eneste ændring er blot, at AdWords fremadrettet hedder Ads og skal tilgås på ads. google.

com fremfor adwords. google. com. Vi får som annoncører bedre arbejdsvilkår qua de nye funktioner det eneste der ændrer sig overordnet er, at vi skal forholde os til en ny brugerflade, som vi allerede arbejder i. Vi glæder os til at følge udviklingen og udnytte de muligheder som tiltagene medfører. Hvis du vil vide, hvad de nye muligheder gør for dig som annoncør, så kontakt os endelig på tlf.

: 70231023.

Loading...