Online markedsføring uddannelse » Sådan bliver du rigtig god!

Hej Micky Jeg kan forstå, at det er et ældre og indlæg, jeg er faldet over, men det holder stadig 100% Jeg står i den condition, at jeg netop har sagt mit lærerjob op gennem mange år, fordi jeg simpelthen ikke havde lyst mere. Og jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal i gang med, bortset fra de obligatoriske møder i a kassen samt ansøge jobs jeg ikke har lyst til at få. Jeg har gennem det seneste års tid eller mere taget mig selv i at blive fordybet i blogs og artikler om markedsføring, e handel og sociale medier; områder som jeg absolut INGEN erfaring har med, men som jeg tydeligvis har fattet stor interessere for alligevel, så noget siger mig, at jeg skal bevæge mig i en hel anden boldgade arbejdsmæssigt, hvis jeg ikke skal brænde ud, og dette indlæg har hjulpet mig mere end noget andet, jeg har læst, for mit største challenge er, at jeg IKKE formår at begrænse mig.

See also  Hyundai Motor Company SWOT analysis Strategic Management Insight