Knowledge Center TradeTracker. com Affiliate Marketing Performance Marketing

      Comments Off on Knowledge Center TradeTracker. com Affiliate Marketing Performance Marketing

Uanset om du er en erfaren professionel eller en begynder, vil din account supervisor altid vejlede dig under opstartsprocessen. Med en række kommissionsmodeller, du kan vælge blandt CPS, CPL, CPC, CPM og flere samt muligheder for at indbygge en tilgængelig hybridmodel, handler det hele om den korrekte blanding af tilgange, så dine affiliate websites har valg, når de implementerer en kampagne. Ingen gevinst, ingen betalingAt vælge den rette kommissionsmodel er nøglen til at tiltrække de bedste publishers til at fremme din kampagne. Når du er kommet i gang, vil din account manager bruge de rette kommunikationskanaler til at informere publisherne om din kampagne.

At holde dine creatives – herunder produktfeeds og tilbud – opdateret vil væsentligt forbedre dine resultater. Ingen økonomiske problemerVi tager hånd om fakturering og betalinger til dine associates, så du kan bruge din tid på at skræddersy kampagner og opbygge forhold til publisherne. Uanset om du er en erfaren professionel eller en begynder, vil din account supervisor altid vejlede dig under opstartsprocessen. Med en række kommissionsmodeller, du kan vælge blandt CPS, CPL, CPC, CPM og flere samt muligheder for at indbygge en tilgængelig hybridmodel, handler det hele om den korrekte blanding af tilgange, så dine affiliate internet sites har valg, når de implementerer en kampagne. Ingen gevinst, ingen betalingAt vælge den rette kommissionsmodel er nøglen til at tiltrække de bedste publishers til at fremme din kampagne.

Når du er kommet i gang, vil din account supervisor bruge de rette kommunikationskanaler til at informere publisherne om din kampagne. At holde dine creatives – herunder produktfeeds og tilbud – opdateret vil væsentligt forbedre dine resultater. Ingen økonomiske problemerVi tager hånd om fakturering og betalinger til dine associates, så du kan bruge din tid på at skræddersy kampagner og opbygge forhold til publisherne. Vores application er fuldt skalerbar, hvilket betyder, at annoncører nemt kan tilføje et fuldt produktkatalog med millioner af produkter og gøre dem tilgængelige for tusindvis af affiliates. Der er talrige muligheder med din account supervisor til at vejlede dig under processen og tilgængelig til at råde dig til den bedste tilgang til din online kampagne og web page.

Det er også muligt at få overblik over de mange markedsføringsmetoder samtidigt inde fra TradeTracker grænsefladen. Hvis du har brug for mere, og der er udvikling i dit blod, leverer vi også et komplet API system til at kommunikere med vores platform. Vores software er fuldt skalerbar, hvilket betyder, at annoncører nemt kan tilføje et fuldt produktkatalog med millioner af produkter og gøre dem tilgængelige for tusindvis af affiliates. Der er talrige muligheder med din account manager til at vejlede dig under processen og tilgængelig til at råde dig til den bedste tilgang til din online kampagne og online page. Det er også muligt at få overblik over de mange markedsføringsmetoder samtidigt inde fra TradeTracker grænsefladen.

See also  Chapter : Conclusion: The Importance of Social Media in Marketing eMarketing Institute

Hvis du har brug for mere, og der er udvikling i dit blod, leverer vi også et komplet API system til at kommunikere med vores platform. At få din kampagne til at køre i flere lande, er lige så nemt som at kontakte din account supervisor hos TradeTracker, som vil forberede alle de fornødenheder, der kræves for at få dig op at køre. Din account manager vil tage sig af de indledende trin med at kontakte de individuelle lande vedrørende implementering. Du kan vælge, om du vil have et centralt kontaktpunkt, eller arbejde med individuelle account managere i hvert land, hvilket kan være nyttigt, hvis du har flere ansatte, der tager sig af regionale marketingaktiviteter. Uanset hvad du vælger, kan dine kampagner styres fra én enkelt grænseflade, hvilket giver dig mulighed for ikke at skulle have flere logins til separate territorier.

At få din kampagne til at køre i flere lande, er lige så nemt som at kontakte din account supervisor hos TradeTracker, som vil forberede alle de fornødenheder, der kræves for at få dig op at køre. Din account manager vil tage sig af de indledende trin med at kontakte de individuelle lande vedrørende implementering. Du kan vælge, om du vil have et centralt kontaktpunkt, eller arbejde med individuelle account managere i hvert land, hvilket kan være nyttigt, hvis du har flere ansatte, der tager sig af regionale marketingaktiviteter. Uanset hvad du vælger, kan dine kampagner styres fra én enkelt grænseflade, hvilket giver dig mulighed for ikke at skulle have flere logins til separate territorier. Selv om bannere generelt ikke genererer en lignende mængde klik i samme mængde som tekstlinks, tilføjer de absolut en værdi. Vi lever i dag i et visuelt domineret samfund, og dette gælder for både associates og deres besøgende, så det er nøglen til at sikre, at dit brand og dine produkter bliver æstetisk repræsenteret.

Efter vores erfaring vil det at blande de to muligheder øge sandsynligheden for, at det fører til et klik. Affiliates, der reklamerer for dig ved yderligere at bruge bannere, hjælper dig med at øge din branding place. Vi anbefaler at opdatere eller forny bannermaterialet regelmæssigt og linke til bestemte sidekategorier eller produktspecifikke sider, da det har tendens til at øge konverteringsforholdet. Selv om bannere generelt ikke genererer en lignende mængde klik i samme mængde som tekstlinks, tilføjer de absolut en værdi. Vi lever i dag i et visuelt domineret samfund, og dette gælder for både affiliates og deres besøgende, så det er nøglen til at sikre, at dit brand og dine produkter bliver æstetisk repræsenteret. Efter vores erfaring vil det at blande de to muligheder øge sandsynligheden for, at det fører til et klik.

See also  Is The "Last Click Wins" Model Best For Your Affiliates?

Affiliates, der reklamerer for dig ved yderligere at bruge bannere, hjælper dig med at øge din branding position. Vi anbefaler at opdatere eller forny bannermaterialet regelmæssigt og linke til bestemte sidekategorier eller produktspecifikke sider, da det har tendens til at øge konverteringsforholdet. Ja, det har vi!Application programming interface API eller Web facilities giver dig mulighed for at få adgang til funktioner og informationer, der er tilgængelige i softwaren ved at give programmeringsadgang til data i din konto. Nogle grundlæggende API funktioner omfatter: Hente kontooplysninger, kampagneoplysninger, transaktionsoplysninger, produktfeeddata, betalingsoplysninger, markedsføringsmateriale eller en kombination af disse ting ved blandt andet at generere avancerede brugertilpassede rapporter eller give dig mulighed for at få forbindelse til din egen statistiksoftware. Vores webservice er baseret på SOAP protokollen. Denne protokol er en specifikation til udveksling af struktureret assistance gennem webservices.

Der kan nemt anmodes om adgang til vores API inde fra din konto. Ja, det har vi!Application programming interface API eller Web facilities giver dig mulighed for at få adgang til funktioner og informationer, der er tilgængelige i softwaren ved at give programmeringsadgang til data i din konto. Nogle grundlæggende API funktioner omfatter: Hente kontooplysninger, kampagneoplysninger, transaktionsoplysninger, produktfeeddata, betalingsoplysninger, markedsføringsmateriale eller en kombination af disse ting ved blandt andet at generere avancerede brugertilpassede rapporter eller give dig mulighed for at få forbindelse til din egen statistiksoftware. Vores webservice er baseret på SOAP protokollen. Denne protokol er en specifikation til udveksling af struktureret assistance gennem webservices.

Der kan nemt anmodes om adgang til vores API inde fra din konto. Selvfølgelig!Med de værktøjer, TradeTracker tilvejebringer, kan du med lethed optimere dine online kampagner. Det er imidlertid nyttigt at være i regelmæssig kontakt med din account supervisor som har et kyndigt kendskab til det at få det bedste ud af din tilstedeværelse. Han eller hun vil optimere dit samarbejde med dine publishers, så der sikres fortjeneste til begge parter. Vores account managere vil kontakte dig regelmæssigt, eller du kan blot kontakte dem. Oplysninger om din account manager kan du finde på dit grænseflade dashboard.

Du kan også sende en e mail til: Selvfølgelig!Med de værktøjer, TradeTracker tilvejebringer, kan du med lethed optimere dine online kampagner. Det er imidlertid nyttigt at være i regelmæssig kontakt med din account supervisor som har et kyndigt kendskab til det at få det bedste ud af din tilstedeværelse. Han eller hun vil optimere dit samarbejde med dine publishers, så der sikres fortjeneste til begge parter. Vores account managere vil kontakte dig regelmæssigt, eller du kan blot kontakte dem. Oplysninger om din account manager kan du finde på dit grænseflade dashboard.