Dressed by Ingrid :: Nieuwsbrief Juni

      No Comments on Dressed by Ingrid :: Nieuwsbrief Juni
Loading...

Op de blog “Blote Benen” staan stijltips over het beste rokje voor elk figuur. Lezers kunnen er ook terecht voor raad van een huisarts of kinesist en voor een weerbericht dat de lengte van je rokje kan bepalen. Dagelijks verschijnt er een bericht over rokjes en er is zelfs een rubriek met de geschiedenis van het stuk stof. Verschillende bv’s hebben zich al geëngageerd voor de actie.

Zo hebben presentatrice Eva Daeleman en schrijfster Anne Provoost hun medewerking al toegezegd. Ook nieuwsanker Freek Braeckman en acteur Robrecht Vanden Thoren laten de komende weken weten wat ze van het initiatief vinden: Actie Blote benen. Volgens kleurengigant Pantone wordt de kleur van 2012 een warme tint tussen rood en oranje. Het is een jaarlijkse traditie, de voorstelling van de ‘kleur van het jaar’ door Pantone. Vorig jaar won het zuurstokkleurtje ‘Honeysuckle Pink’, dit jaar kiest men voor een warm oranjerood. ‘Gesofisticeerd, maar tegelijkertijd verleidelijk en dramatisch’, zo wordt de kleur Tangerine Tango omschreven bij Pantone.

Loading...

En alsof dat nog niet poëtisch genoeg is: ‘de kleur doet denken aan een zonsondergang, het rood heeft de levendigheid van een adrenalinerush, het warme geel zorgt voor vriendelijkheid en warmte’. In de mode zien we deze kleur terug in zowel de vrouwen als mannencollecties bij verschillende ontwerpers als: Tommy Hilfiger, Nanette Lepore, Cynthia Steffe, Elie Tahari en Adrienne Vittadini. Ook in de cosmetica is Tangerine Tango een kleur die veelvuldig wordt toegepast voor lipstick, rouge en nagellak. Tangerine Tango zorgt er voor dat blauwe of groene ogen intenser worden en bij bruine ogen tovert deze kleur een kastanjegloed naar voren.

See also  Fatima Diaz On HubPages leathercustomwork. com
Loading...