Domænenavne, hjemmesider, hosting og onlinemarketingsværktøjer – GoDaddy DK

      Comments Off on Domænenavne, hjemmesider, hosting og onlinemarketingsværktøjer – GoDaddy DK

Et GRATIS BIZ, CLUB, COM, NET, TODAY, XYZ, EMAIL, GROUP, COMPANY, ORG, CO, INFO, LIFE, LIVE, ROCKS, SPACE, or SOLUTIONS ved køb af et nyt 12 , 24 eller 36 måneders abonnement. Du skal lægge domænenavnet i din indkøbsvogn inden købet, og du skal vælge en domæneperiode med samme eller kortere varighed som dit abonnement for at være berettiget til det gratis domæne. Hvis du køber et domænenavn for en periode, der er længere end abonnementets varighed, opkræves der et gebyr for den ekstra registreringsperiode til den aktuelle pris. Kan ikke bruges sammen med andre tilbud, udsalg, rabatter eller kampagner. Tilbuddet om et gratis domæne gælder kun for den indledende købsperiode.

Efter den indledende købsperiode fornyes domæner, der blev købt i forbindelse med dette tilbud, til den aktuelle fornyelsespris. Tjenesten Gratis web page er en gratis edition af Hjemmesider + Markedsføring tjenesten, som fornys på månedsbasis, uden at du faktureres. Ikke alle funktioner, der er tilgængelige i Hjemmesider + Markedsføring tjenesten, er medtaget i tjenesten Gratis website. Hvis du vælger at tilføje ekstra funktioner eller tjenester fra Hjemmesider + Markedsføring til din gratis websitetjeneste, omdannes denne til et betalingsabonnement, som automatisk fornys til den gældende fornyelsespris uden yderligere handling fra dig, indtil det annulleres. Du kan annullere den automatiske fornyelse af den gratis tjeneste eller det konverterede betalingsabonnement når som helst ved at deaktivere den automatiske fornyelsesfunktion “Annuller fornyelse” på din konto eller ved at kontakte kundeservice. Hvis du vælger at opsige tjenesten Gratis website, gemmes indhold og data, du har gemt i tjenesten, kun i 60 dage fra opsigelsesdatoen for kunder med faktureringsadresser i lande, som ikke er underlagt persondataforordningen, og 30 dage fra opsigelsesdatoen for kunder med faktureringsadresser i lande, som er underlagt persondataforordningen.

See also  Online revenue model options for Internet and digital businesses Smart Insights

Desuden forbeholder GoDaddy sig ret til at deaktivere et web page, hvis det er inaktivt i over et år, hvilket vil sige, at der ikke er trafik og/eller kundelogin på websitet, eller efter GoDaddy’s eget skøn. Kundesupport kan være begrænset for denne gratis tjeneste og kan til enhver tid ændres efter GoDaddy’s eget skøn. GoDaddy forbeholder sig retten til at annullere, suspendere eller ændre dele af hele dette tilbud til enhver tid, uden varsel, af enhver årsag efter eget skøn. Denne tjeneste kan ikke videresælges, overføres eller kombineres med andre tilbud. Din anvendelse af denne tjeneste er underlagt GoDaddys generelle servicebetingelser, GoDaddys privatlivspolitik og alle andre aftaler, som finder anvendelse.

Tredjepartslogoer og mærker er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.